Ads 468x60px

statistici

Pacanele !

chat box

PureVibe
House Music 2012

duminică, 6 mai 2012

Play@Exit 2012

            Inscrie-te in competitia Play@Exit 2012 si ai ocazia sa urci pe una dintre scenele festivalului!

Play @ Exit ofera posibilitatea artistilor din intreaga lume sa isi arate talentul la una dintre cele 20 de scene ale festivalului EXIT, unde pot avea ocazia sa fie remarcati de manageri, agenti de booking sau jurnalisti straini.
            Competitia este deschisa in perioada 30 aprilie – 21 mai pentru orice artist solo, trupa sau DJ din orice colt al lumii.Toti cei interesati sa performeze la Exit Festival 2012 sunt invitati sa se inscrie la adresa www.exitmusic.rs, inregistrarea si completarea formularului incluzand si realizarea unui profil personal pe acest site.
            Cei care poseda un astfel de profil pe site-ul de mai sus, nu trebuie decat sa se autentifice cu datele sale si sa apese butonul "Apply for 2012", fiind automat inscrisi in competitia pentru acest an.
In fiecare an, cei mai buni performeri sunt alesi de echipa EXIT, in colaborare cu partenerii media din fiecare tara si, bineinteles, cu ajutorul vostru, al publicului.
            Pentru aceasta toti vizitatorii sunt invitati sa aprecieze ("like") artistii care li se par cei mai interesanti, pentru ca cei cu cele mai multe "like-uri" vor avea un avantaj enorm sa cante pe una dintre scenele EXIT Festival in 2012.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu